KULPS-VIERAILUT

Naamiopaja

Tutustu eri maiden naamioihin, niiden merkityksiin ja valmista oma naamio! Työpajan kesto 60-75 min. Sopii ala-ja yläkouluille. KULPS / kerran lukuvuodessa. Muille 80€/luokka.

Amulettipaja

Amuletti tuo kantajalleen suojelusta ja onnea. Amulettipajassa tutustutaan museon amuletteihin ja valmistetaan omat amuletit kierrätysmateriaalista. Työpajan kesto 45-60 min. Sopii ala-ja yläkouluille. KULPS / kerran lukuvuodessa. Muille 80€/ luokka.

Tanssidialogi-työpaja

Kautta aikojen ja ympäri maailman, tanssi on toiminut itseilmaisun, kommunikaation ja tarinankerronnan välineenä. Tanssidialogit-työpajassa kullekin osallistuvalle ryhmälle tarjotaan neljä työpajaa, jotka toteutetaan museolla ja kouluilla. Oppilaat tutustuvat afrikkalaisen diasporan varrella kehittyneisiin tanssiperinteisiin ja oppivat esimerkiksi perinteisten länsiafrikkalaisen tanssin liikkeitä ja 1900-luvun alkupuolen afrikkalais-amerikkalaisen jazztansseja. Museon työpajaosuus toteutettavissa syyskuun loppuun asti, muuten kouluilla sopimuksen mukaan. KULPS / kerran vuodessa.

Tiedustelut ja varaukset: info@helinamuseo.fi