Maapallo kuhisee elämää; täällä asuu kaikenlaisia eliöitä aina pienen pienistä öttiäisistä meihin ihmisiin saakka – ja kaikkia meitä tarvitaan, jotta elämä maapallolla olisi kestävää ja hyvää!

Ihmiset rakentavat kaupunkeja, joissa asuu monenlaisia perheitä ja yhteisöjä, hyönteisiä ja monia muita eliöitä unohtamatta. Mutta millainen on kestävä ja onnellinen tulevaisuuden kaupunki? Ketä kaikkia siellä asuu?
Erilaisissa kulttuureissa ympäri maailmaa kierrätetään. Kierrätyskulttuuri on tärkeää, jotta voimme rakentaa kestävää tulevaisuuden kaupunkia. Käytämme arjessa paljon tuotteita, jotka tuottavat turhaa jätettä. Joskus niiden pakkaukset ovat todella hienoa materiaalia, ja voimme keksiä niille uusia käyttötarkoituksia ja samalla antaa niille uusi elämä!

Ympäristön ja yhteisöjen kestävyys alkaa kollektiivisen ympäristötietoisuuden rakentamisesta. Yhdessä voimme parantaa planeettamme ympäristön terveyttä, kun opetamme lapsillemme miten ympäristöstä ja sen resursseista huolehditaan!

Tervetuloa siis yhdessä askartelemaan taiteilija Rosamaría Bolomin opastuksella kierrätysmateriaaleista tulevaisuuden kaupungin ja yhteisöjen asukkaita! Askartelun ohessa pohdimme myös sitä, miten eri tavoin eri kulttuureissa kierrätetään.

Sijainti: Helinä Rautavaaran museo,
Entressen kauppakeskus, Siltakatu 11, Espoo

Päivä ja aika: Lauantai 18.9. klo. 13-15

Paja on maksuton ja museoon myös aina ilmainen sisäänpääsy!