AVI:n päätöksen mukaisesti kaikki yleisötapahtumat on peruttu 31.1.2022 asti. Tapahtumat pyritään siirtämään myöhemmälle ajankohdalle tai mahdollisuuksien mukaan järjestämään verkossa. 08.01.2022

8.1 kello 14: Sininen voivaras ja muita tarinoita. Sohini Nandi kertoo tarinoita Krishnasta, yhdestä hindulaisuuden keskeisimmästä jumaluudesta. Tilaisuus on englanninkielinen ja sopii alle 12-vuotiaille lapsille.

15.1. kello 14: Toiminnallinen lastenopastus näyttelyssä. Opastuksella kuullaan tarinoita viisaasta miehestä, jolla oli tuhat kättä ja prinssistä, josta tuli suuri ja tärkeä opettaja.

29.1. kello 14: Toiminnallinen lastenopastus näyttelyssä. Opastuksella kuullaan tarinoita viisaasta miehestä, jolla oli tuhat kättä ja prinssistä, josta tuli suuri ja tärkeä opettaja.

1.2. kello 18: Tiibetiläisen uuden vuoden eli losarin vastaanotto. Tilaisuus järjestetään yhdessä Suomalaistiibetiläisen kulttuuriseuran kanssa.

11.3. kello 18: Lopettajaiset. Shama Dixit esittää uskonnollisia intialaisia lauluja.

12.3. kello 14: Taiteilijatapaaminen. Keräilijä, kriitikko ja taiteilija J. O. Mallander esittelee itämaisen taiteen kokoelmaansa. Tilaisuus live striimataan. Katso linkki museon face book -sivuilta!