Haluisitko tulla kuvattavaksi? Valokuvataiteilija Sanni Saarinen muotokuvaa Espoon keskuksen asukkaita heidän valitsemissaan paikoissa. Kuviin voi tulla yksin tai yhdessä ystävän, perheen tai työkavereiden kanssa. Valokuvaan voi tulla sellaisena kuin toivoo itse tulevansa nähdyksi: arkiasussa, juhlavaatteissa tai esimerkiksi oman kulttuurin perinteitä korostavalla tavalla.

Valokuvaus on kuvattaville maksutonta ja he saavat muotokuvista itselleen vedokset. Valokuvia käytetään Helinä Rautavaaran museon Espoon keskus nyt –julkaisujen yhteydessä ja mahdollisessa näyttelyissä. Muotokuvat ovat osa laajempaa Espoon keskus NYT –hanketta.

Valokuvausta järjestetään syyslomaviikolla. Valokuvaaja Sanni Saarisen voi hakea mukaansa valitsemaansa kuvauspaikkaan Helinä Rautavaaran museolta seuraavina aikoina:

Tiistaina 19.10. kello 13-18
Torstaina 21.10. kello 11-17
Lauantaina 23.10. kello 12-18

Kuvausajan voi myös varata edellä mainittuina päivä sähköpostitse info@helinamuseo.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!