Vera Kondratjeva
Vera Kondratjeva. Kuva: Kaytukov Sergey

WeeGeen joulu tulee taas! Marraskuinen viikonloppu 22.–23.11. klo 11–17 WeeGee kutittelee joulumieltä. Musiikki soi, myyjäispöydät notkuvat käsityöläisten houkutuksia, työpajat ovat täynnä puuhaa ja kaikkiin talon näyttelyihin voi tutustua maksutta. Klikkaa lisätietoa WeeGeen joulu -tapahtuman ohjelmasta.

Helinä Rautavaaran museon ohjelmaa WeeGeen jouluviikonloppuna:

Pienet kädet -työpaja la 22.11. ja su 23.11. klo 12–15
Taiteile työpajassa ja tutustu suomensukuisten kansojen elämään Siperiassa. Työpajassa tehdään perinteisiä käsitöitä – vöitä ja nukkeja – Hanti-Mansian Lyantorissa asuvan taiteilija Vera Kondratjevan johdolla. Koko perheen non stop -työpaja. Helinä Rautavaaran museo 2. krs.

Perinteisiä lastenlauluja Siperiasta -esitys la 22.11. ja su 23.11. klo 15–16
Hanti-Mansian Lyantorissa asuva taiteilija Vera Kondratjeva laulaa perinteisiä lastenlauluja Siperiasta. Helinä Rautavaaran museo 2. krs.